FC čokoládové guličky Strieborné 8ks
Kód: 340091Súvisiaci tovar

Nerezový ráfik použiješ na upečenie korpusu na tortu alebo koláč. Ráfik bez dna vhodný na použitie za tepla aj za studena.

Nerezový ráfik použiješ na upečenie korpusu na tortu alebo koláč. Ráfik bez dna vhodný na použitie za tepla aj za studena.

Nerezový ráfik použiješ na upečenie korpusu na tortu alebo koláč. Ráfik bez dna vhodný na použitie za tepla aj za studena.

Čokotransfer fólia ti umožní efektné a rýchle vytvorenie čokoládových ozdôb so vzorom. Jednoducho natrieš čokoládu na tortu/zákusok, priložíš čokotransfer (vzorom aby sa dotýkal...

Cukrovo -čokoládové perly sú ozdobou tort, tartaletiek a koláčov! Sú skvelé na pridanie okolo torty alebo len ako ozdoba na košíčky či dezerty. Čokoládové perly FunCakes...

Nerezový ráfik použiješ na upečenie korpusu na tortu alebo koláč. Ráfik bez dna vhodný na použitie za tepla aj za studena.

Vanilkové struky z bourbonskej vanilky - BIO.

Nerezový ráfik použiješ na upečenie korpusu na tortu alebo koláč. Ráfik bez dna vhodný na použitie za tepla aj za studena.

Velvet sprej pre vytvorenie zamatového efektu na povrchu luxusných mrazených dezertov.
Podrobný popis
Čokoládové perličky strieborné - rýchle a jednoduché použitie na dozdobenie dezertov, tort a cupcake.
#zloženie#FC ČOKOLÁDOVÉ GULIČKY STRIEBORNÉ 8KS Čokoládová dekorácia. Zloženie: cukor, kakaové maslo, sušené MLIEKO plnotučné, sušené MLIEKO odtučnené, MLIEČNY tuk, emulgátor: E322 (SÓJA), E476, farbivo: E171, prírodná aróma (vanilka). Alergény sú v zložení ZVÝRAZNENÉ. Distribútor: NewCakes BV, Bruynvisweg 3, 1531 AX, Wormer, Holandsko. Návod na použitie / dávkovanie: Na zdobenie koláčov, zákuskov a tort.. . Skladovanie: Teplota: min. 12.0°C, max. 20.0°C. Skladovať v suchu, bez priameho slnečného žiarenia, mimo cudzích pachov. Identifikácia výrobnej dávky: viď obal. Minimálna trvanlivosť do: viď obal. Hmotnosť: . Výživové údaje na 100 g: Energia 2342 kJ/561 kcal. Tuky 36 g; z toho nasýtené mastné kyseliny 22 g. Sacharidy 53 g; z toho cukry 53 g. Vláknina <0,5 g. Bielkoviny 5,6 g. Soľ 0,30 g.#zloženie#

Velvet sprej s kakaovým maslom pre vytvorenie zamatového efektu na povrchu luxusných mrazených dezertov.

Návod na použitie / dávkovanie: Perleťovú farbu aplikujte pomocou štetca v požadovanom množstve na torty, fondánové dekorácie a cupcakes. Farbu môžete zmiešať s trochou číreho...

Cukrovo -čokoládové perly sú ozdobou tort, tartaletiek a koláčov! Sú skvelé na pridanie okolo torty alebo len ako ozdoba na košíčky či dezerty. Čokoládové perly FunCakes...

Lievik na jednoduché nalievanie tekutej čokolády. Pomocou tlačidla môžete skontrolovať množstvo, ktoré zostalo v lieviku. Veľkosť: 12,5 x 10 cm. Vyrobené z plastu.

Nerezový ráfik použiješ na upečenie korpusu na tortu alebo koláč. Ráfik bez dna vhodný na použitie za tepla aj za studena.

Nerezový ráfik použiješ na upečenie korpusu na tortu alebo koláč. Ráfik bez dna vhodný na použitie za tepla aj za studena.

Plastová tácka pod dezert biela 6x14 cm 100ks v balení. Materiál: plast.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo registrujte.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.