F Pistácia pasta 9226610, 1,2kg
Kód: 601210Súvisiaci tovar

Pražené pistácie s bielou čokoládou, vanilkou z Madagaskaru a extra panenským olivovým olejom - vytvorí nezameniteľnú slanosladkú chuť!

Pekanové orechy nesmú chýbať v žiadnej domácnosti. A teraz nehovoríme iba o pečení. Povedzme si pravdu, koľko krát ich chrúmeš večer pred TV?

Mandľová múka na makrónky. Makrónky budeš mať odteraz krásne práve vďaka našej jemne namletej mandľovej múke. Kvalitná mandľová múka je základnou ingredienciou pre výrobu...

Mandľová múka na makrónky. Makrónky budeš mať odteraz krásne práve vďaka našej jemne namletej mandľovej múke. Kvalitná mandľová múka je základnou ingredienciou pre výrobu...
Podrobný popis
Koncentrát s príchuťou pistácie vo forme pasty, určený na dochucovanie zmrzlinového základu v zmrzlinárskej výrobe a na dochucovanie nápní a krémov v cukrárskej výrobe. #zloženie#F PISTÁCIA PASTA 9226610 1,2 KG Koncentrát vo forme pasty, určený na dochucovanie zmrzlinového základu v zmrzlinárskej výrobe, náplní a krémov v cukrárskej výrobe.. Zloženie: MANDLE, Cukor, Dextróza, KEŠU ORECHY, PISTÁCIOVÉ orechy (7%), rastlinný olej (slnečnicový), kukuričný škrob, arómy, Emulgátor E322 SÓJOVÝ LECITÍN, Farbivo - E141b Meďnaté komplexy chlorofylínov, Farbivo - E141a Meďnaté komplexy chlorofylov, Farbivo - E100 Kurkumín. Môže obsahovať: VAJCIA, ARAŠIDY, MLIEKO. Alergény sú v zložení ZVÝRAZNENÉ. Distribútor: Ekvia s.r.o., Priemyselná 11, 949 01 Nitra, Slovensko. Návod na použitie / dávkovanie: pridajte 50-80 gramov pasty na každý kilogram zmesi. Vhodné pre výrobu zmrzlín. Skladovanie: Teplota: min. 20.0°C, max. 20.0°C. Relatívna vlhkosť vzduchu 70.0%. Skladovať pri izbovej teplote. Skladovanie po otvorení: Chladený sklad - Teplota: + 2 °C až + 6 °C - Relatívna vlhkosť vzduchu: 80 % až 95 % Identifikácia výrobnej dávky: viď obal. Minimálna trvanlivosť do: viď obal. Hmotnosť: 1,2 kg. Výživové údaje na 100 g: Energia 2248 kJ/539 kcal. Tuky 34 g; z toho nasýtené mastné kyseliny 2,8 g. Sacharidy 47 g; z toho cukry 46 g. Vláknina <0,5 g. Bielkoviny 11 g. Soľ 0,01 g.#zloženie#Dodatočné parametre
Kategória: | Ochucovacie pasty |
---|---|
Hmotnosť: | 1.2 kg |

Koncentrát vo forme pasty, určený na dochucovanie zmrzlinového základu v zmrzlinárskej výrobe a na dochucovanie nápní a krémov v cukrárskej výrobe.

Koncentrát vo forme pasty, určený na dochucovanie zmrzlinového základu v zmrzlinárskej výrobe a na dochucovanie nápní a krémov v cukrárskej výrobe.

Ochucovacia pasta s príchuťou. Pridáš ju do krému, korpusu alebo zmrliny. Odporúčané dávkovanie je jednoduché a to podľa chuti! Piškóte dodá výbornu chuť a pečieme ju na max 200°C.

Koncentrát s príchuťou melón vo forme pasty, určený na dochucovanie zmrzlinového základu v zmrzlinárskej výrobe a na dochucovanie nápní a krémov v cukrárskej výrobe.

Koncentrát s príchuťou višne vo forme pasty, určený na dochucovanie zmrzlinového základu v zmrzlinárskej výrobe a na dochucovanie nápní a krémov v cukrárskej výrobe.

Ochucovacia pasta s príchuťou. Pridáš ju do krému, korpusu alebo zmrliny. Odporúčané dávkovanie je jednoduché a to podľa chuti! Piškóte dodá výbornu chuť a pečieme ju na max 200°C.

Koncentrát s príchuťou ananás vo forme pasty, určený na dochucovanie zmrzlinového základu v zmrzlinárskej výrobe a na dochucovanie nápní a krémov v cukrárskej výrobe.

Ochucovacia pasta s príchuťou. Pridáš ju do krému, korpusu alebo zmrliny. Odporúčané dávkovanie je jednoduché a to podľa chuti! Piškóte dodá výbornu chuť a pečieme ju na max 200°C.

Koncentrát vo forme pasty, určený na dochucovanie zmrzlinového základu v zmrzlinárskej výrobe a na dochucovanie nápní a krémov v cukrárskej výrobe.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.