Vitaj na vynovenej webovej stránke Yummy.sk!
Jar je tu! A s ňou aj jarný sortiment so zľavami! Nezmeškaj ich!
T-A-R-T-A-L-E-T-K-Y-! Najširší výber!! Aj pre veľkoobchodných zákazníkov a e-shopy.

F Hviezdičky cukrové 0,100 kg 9225080

Kód: 340062
4,56 € / balenie 3,80 € bez DPH 45,60 € / 1 kg
Vypredané
Môžeme doručiť do:
29.7.2024
Možnosti doručenia
Položka bola vypredaná…

Táto zmes troch farieb (biela, ružová, slabomodrá) cukrových hviezdičiek, poteší najmä tých najmenších, pri dekorovaní vlastného dezertu.

Detailné informácie

Podrobný popis

Táto zmes troch farieb (biela, ružová, slabomodrá) cukrových hviezdičiek, poteší najmä tých najmenších, pri dekorovaní vlastného dezertu.

#zloženie#F HVIEZDIČKY CUKROVÉ 9225080 Dekorácia hviezdičky cukrové. Zloženie: Cukor (84%), rastlinný tuk (palmový), Zemiakový škrob, ryžová múka, kukuričný škrob, Farbivo - E133 Brilantná modrá FCF, Farbivo - E120 Kyselina karmínová, karmín, Aróma. krajina pôvodu: Taliansko Môže obsahovať: GLUTÉN, VAJCIA, ARAŠIDY, SÓJOVÉ BÔBY, MLIEKO, ORECHY, SEZAMOVÉ SEMENO, OXID SIRIČITÝ A SIRIČITANY, VLČÍ BÔB. Alergény sú v zložení ZVÝRAZNENÉ. Distribútor: Ekvia s.r.o., Priemyselná 11, 949 01 Nitra, Slovensko. Návod na použitie / dávkovanie: podľa potreby/receptúry. Vhodná pre použitie v cukrárstve, ako dekorácia pre zmrzliny, vhodná pre potravinársky priemysel. Skladovanie: Suchý sklad - Teplota: max 25 °C - Relatívna vlhkosť vzduchu: 65 % až 70 %. Skladovanie po otvorení: Suchý sklad - Teplota: max 25 °C - Relatívna vlhkosť vzduchu: 65 % až 70 %. Identifikácia výrobnej dávky: viď obal. Minimálna trvanlivosť do konca: viď obal. Hmotnosť: 100 g. Výživové údaje na 100 g: Energia 1758 kJ/420 kcal. Tuky 5,4 g; z toho nasýtené mastné kyseliny 2,6 g. Sacharidy 95 g; z toho cukry 85 g. Vláknina <0,5 g. Bielkoviny 0,6 g. Soľ 0,25 g.#zloženie#

Dodatočné parametre

Kategória: Perličky a posypy
Hmotnosť: 0.1 kg
Položka bola vypredaná…

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: