Múka
Najpredávanejšie

Výberová bezlepková kokosová múka , zomletá najemno. Vhodná predovšetkým pre bezlepkové pečenie sladkých pokrmov, do smoothie, do ovsených kaší a podobne.

Výberová bezlepková múka z lieskových orechov, zomletá najemno. Vhodná predovšetkým pre bezlepkové pečenie sladkých pokrmov, do smoothie, do ovsených kaší a podobne.

Výberová bezlepková múka z lieskových orechov , zomletá najemno. Vhodná predovšetkým pre bezlepkové pečenie sladkých pokrmov, do smoothie, do ovsených kaší a podobne.

Ovsená múka sa pridáva do ciest z pšeničnej múky pre svoju ovsenú chuť, schopnosť robiť cesto krehkejšie - vláčnejšie a v kuchyni je vhodná pre zníženie obsahu lepku.

Výberová bezlepková múka z pistáciových orechov, zomletá najemno. Vhodná predovšetkým pre bezlepkové pečenie sladkých pokrmov, do smoothie, do ovsených kaší a podobne.

Ryžová múka je vynikajúcou surovinou pre pečenie bezlepkových sušienok, tort a nekysnutých buchiet.

SPIRULINA Sladkovodná modrozelená riasa (sinice) spirulina patrí medzi takzvané superpotraviny / zelené potraviny.