Cukrárske zmesi
Najpredávanejšie

Čokoládový mousse, čokoládový krém či poleva zo svetoznámej firmy Callebaut je delikátny krém, ktorý zvládne každá gazdinka rýchlo a jednoducho. Stačí postupovať podľa návodu,...

Klasický recept na pečenie, ktorý nás nikdy neomrzí: Brownies! Títo lahodní čokoládoví kamoši sa hodia ku všetkému a vďaka tejto zmesi na pečenie FunCakes sú hotové za pár minút...

Zmes vhodná na výrobu bielkového krému, ktorý sa používa v cukrárskej výrobe.

Lahodný krémový krém, vhodný na použitie ako tortová plnka a na polevu do košíčkov. Príprava: Suroviny musia mať izbovú teplotu. Na jednu porciu: do 125 g zmesi pridáme 125 ml...
Zmes na korpus, Red velvet, Vanilkový krém alebo Mousse? U nás si určite vyberieš.