Čokotransfer Zebra Stripes 1ks 30x40cm
Kód: 340725Súvisiaci tovar

Belgická biela čokoláda Callebaut, receptúra no. W2, ponúka bohatú, krémovú chuť s nádychom karamelu. Ideálna na výrobu ozdôb, praliniek a horúcej čokolády. Vďaka strednej...

Teflónová fólia (podložka) na pečenie Perfektná náhrada papiera na pečenie. Je možné ju používať opakovane. rozmery: 40 cm x 33 cm na viacnásobné použitie, bez...

Čokotransfer fólia ti umožní efektné a rýchle vytvorenie čokoládových ozdôb so vzorom. Jednoducho natrieš čokoládu na tortu/zákusok, priložíš čokotransfer (vzorom aby sa dotýkal...

Pražené pistácie s bielou čokoládou, vanilkou z Madagaskaru a extra panenským olivovým olejom - vytvorí nezameniteľnú slanosladkú chuť!

Čokotransfer fólia ti umožní efektné a rýchle vytvorenie čokoládových ozdôb so vzorom. Jednoducho natrieš čokoládu na tortu/zákusok, priložíš čokotransfer (vzorom aby sa dotýkal...

Jemný kokosový krém tí pripomenie dovolenku na pláži v exotike Vyrába sa len z kvalitnej nepraženej 100% kokosové dužiny.

Gélová farba 28g Wilton – Orange (oranžová) s hmotnosťou 28g je tvojou ideálnou voľbou pre dodanie nádherného oranžového odtieňa. Táto koncentrovaná farba je perfektná na...

Orechový krém, ktorý vznikol spojením arašidov s kokosovým krémom. Arašidy sú krásne tekuté a kokosová dužina celý mix príjemne osladí

Jemne solené praclíky v mliečnej čokoláde.
Podrobný popis
Čokotransfer fólia ti umožní efektné a rýchle vytvorenie čokoládových ozdôb so vzorom. Jednoducho natrieš čokoládu na tortu/zákusok, priložíš čokotransfer (vzorom aby sa dotýkal čokolády), vyhladíš bublinky a dáš stuhnúť do chladničky. Následne odstrániš fóliu a vzor z kakaového masla ti ostane otlačený na čokoláde!
#zloženie#
ČOKOTRANSFER ZEBRA STRIPES 1KS
Dekorácia na báze kakaového prášku 30x40cm. Zloženie: kakaový prášok so zníženým množstvom tuku (kakaový prášok so zníženým množstvom tuku, regulátor kyslosti: hydroxid sodný E524, uhličitan draselný E501i) (65,1%), rastlinný olej (palmový), rastlinný olej (palmový, shea) . Produkt obsahuje rastlinné tuky - sú to nosiče, nie je potrebné ich uvádzať na etikete podľa Nar. 1169/2011. Distribútor: Ekvia s.r.o., Priemyselná 11, 949 01 Nitra, Slovensko. Návod na použitie / dávkovanie: Podľa potreby / receptúry. Vhodná pre pekárstvo a cukrárstvo. Skladovanie: Teplota: min. 12.0°C, max. 20.0°C. Relatívna vlhkosť vzduchu 70.0%. Skladovanie po otvorení: Teplota: min. 12.0°C, max. 20.0°C. Identifikácia výrobnej dávky: . Minimálna trvanlivosť do: viď obal
Výživové údaje na 100 g:
Energia 2132 kJ/510 kcal; Tuky 42 g, z toho nasýtené mastné kyseliny 27 g; Sacharidy 6,5 g, z toho cukry <0,5 g ; Vláknina 21 g; Bielkoviny 14 g; Soľ 4,1 g. Hmotnosť: 40 g
#zloženie#

Čokotransfer fólia ti umožní efektné a rýchle vytvorenie čokoládových ozdôb so vzorom. Jednoducho natrieš čokoládu na tortu/zákusok, priložíš čokotransfer (vzorom aby sa dotýkal...

Čokotransfer fólia ti umožní efektné a rýchle vytvorenie čokoládových ozdôb so vzorom. Jednoducho natrieš čokoládu na tortu/zákusok, priložíš čokotransfer (vzorom aby sa dotýkal...

Čokotransfer fólia ti umožní efektné a rýchle vytvorenie čokoládových ozdôb so vzorom. Jednoducho natrieš čokoládu na tortu/zákusok, priložíš čokotransfer (vzorom aby sa dotýkal...

Čokotransfer fólia ti umožní efektné a rýchle vytvorenie čokoládových ozdôb so vzorom. Jednoducho natrieš čokoládu na tortu/zákusok, priložíš čokotransfer (vzorom aby sa dotýkal...

Čokotransfer fólia ti umožní efektné a rýchle vytvorenie čokoládových ozdôb so vzorom. Jednoducho natrieš čokoládu na tortu/zákusok, priložíš čokotransfer (vzorom aby sa dotýkal...

Čokotransfer fólia ti umožní efektné a rýchle vytvorenie čokoládových ozdôb so vzorom. Jednoducho natrieš čokoládu na tortu/zákusok, priložíš čokotransfer (vzorom aby sa dotýkal...

Čokotransfer fólia ti umožní efektné a rýchle vytvorenie čokoládových ozdôb so vzorom. Jednoducho natrieš čokoládu na tortu/zákusok, priložíš čokotransfer (vzorom aby sa dotýkal...

Magnetka Krtko. Po nalepení špajdle ju viete použiť aj ako zápich na tortu

Čokotransfer fólia ti umožní efektné a rýchle vytvorenie čokoládových ozdôb so vzorom. Jednoducho natrieš čokoládu na tortu/zákusok, priložíš čokotransfer (vzorom aby sa dotýkal...

Mix arašidového masla, kokosového karamelu, odtučneného kakaa s kúskami himalájskej soli ťa dostane na prvú lyžičku
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.