Čokotransfer Chicken Run 1ks 30x40 cm
Kód: 340452Súvisiaci tovar

Keď pravá belgická čokoláda tak Callebaut! Práca s čokoládou je veda, ale my ti pomôžeme ju zdolať. Stačí ju natemperovať podľa pokynov na obale a môžeš si vytvoriť vlastné...

Lievik na jednoduché nalievanie tekutej čokolády. Pomocou tlačidla môžete skontrolovať množstvo, ktoré zostalo v lieviku. Veľkosť: 12,5 x 10 cm. Vyrobené z plastu.

Návod na použitie / dávkovanie: Perleťovú farbu aplikujte pomocou štetca v požadovanom množstve na torty, fondánové dekorácie a cupcakes. Farbu môžete zmiešať s trochou číreho...

Nerezový ráfik použiješ na upečenie korpusu na tortu alebo koláč. Ráfik bez dna vhodný na použitie za tepla aj za studena.

Nerezový ráfik použiješ na upečenie korpusu na tortu alebo koláč. Ráfik bez dna vhodný na použitie za tepla aj za studena.

Nerezový ráfik použiješ na upečenie korpusu na tortu alebo koláč. Ráfik bez dna vhodný na použitie za tepla aj za studena.

Nerezový ráfik použiješ na upečenie korpusu na tortu alebo koláč. Ráfik bez dna vhodný na použitie za tepla aj za studena.

Cukrovo -čokoládové perly sú ozdobou tort, tartaletiek a koláčov! Sú skvelé na pridanie okolo torty alebo len ako ozdoba na košíčky či dezerty. Čokoládové perly FunCakes...
Podrobný popis
Čokotransfer fólia ti umožní efektné a rýchle vytvorenie čokoládových ozdôb so vzorom. Jednoducho natrieš čokoládu na tortu/zákusok, priložíš čokotransfer (vzorom aby sa dotýkal čokolády), vyhladíš bublinky a dáš stuhnúť do chladničky. Následne odstrániš fóliu a vzor z kakaového masla ti ostane otlačený na čokoláde!
#zloženie#ČOKOTRANSFER CHICKEN RUN 1KS
Cukrová dekorácia 30x40cm. Zloženie: cukor (41,6 %); farbivo: E171, E100, E172; emulgátor: E322 slnečnicový lecitín, E322 SÓJOVÝ lecitín. Produkt obsahuje rastlinné tuky - sú to nosiče, nie je potrebné ich uvádzať na etikete podľa Nar. 1169/2011. Alergény sú v zložení ZVÝRAZNENÉ. Distribútor: Ekvia s.r.o., Priemyselná 11, 949 01 Nitra, Slovensko. Návod na použitie / dávkovanie: Podľa potreby / receptúry. Vhodná pre pekárstvo a cukrárstvo. Skladovanie: Teplota: min. 12.0°C, max. 20.0°C. Relatívna vlhkosť vzduchu 70.0%. Skladovanie po otvorení: Teplota: min. 12.0°C, max. 20.0°C. Identifikácia výrobnej dávky: viď obal. Minimálna trvanlivosť do: viď obal.
Výživové údaje na 100 g: Energia 2026kJ 482kcal Tuky 35g z toho nasýtené mastné kyseliny 23g Sacharidy 42g z toho cukry 42g Vláknina <0,5g Bielkoviny 1,3g Soľ <0,01g Hmotnosť: 110 g#zloženie#
Dodatočné parametre
Kategória: | NOVINKY |
---|---|
Hmotnosť: | 0.03 kg |
Položka bola vypredaná… |

Čokotransfer fólia ti umožní efektné a rýchle vytvorenie čokoládových ozdôb so vzorom. Jednoducho natrieš čokoládu na tortu/zákusok, priložíš čokotransfer (vzorom aby sa dotýkal...

Čokotransfer fólia ti umožní efektné a rýchle vytvorenie čokoládových ozdôb so vzorom. Jednoducho natrieš čokoládu na tortu/zákusok, priložíš čokotransfer (vzorom aby sa dotýkal...

VÝPREDAJ - Spotrebovať do: 30.6.2023 Čokotransfer fólia ti umožní efektné a rýchle vytvorenie čokoládových ozdôb so vzorom. Jednoducho natrieš čokoládu na tortu/zákusok,...

Čokotransfer fólia ti umožní efektné a rýchle vytvorenie čokoládových ozdôb so vzorom. Jednoducho natrieš čokoládu na tortu/zákusok, priložíš čokotransfer (vzorom aby sa dotýkal...

Čokotransfer fólia ti umožní efektné a rýchle vytvorenie čokoládových ozdôb so vzorom. Jednoducho natrieš čokoládu na tortu/zákusok, priložíš čokotransfer (vzorom aby sa dotýkal...

Čokotransfer fólia ti umožní efektné a rýchle vytvorenie čokoládových ozdôb so vzorom. Jednoducho natrieš čokoládu na tortu/zákusok, priložíš čokotransfer (vzorom aby sa dotýkal...

Čokotransfer fólia ti umožní efektné a rýchle vytvorenie čokoládových ozdôb so vzorom. Jednoducho natrieš čokoládu na tortu/zákusok, priložíš čokotransfer (vzorom aby sa dotýkal...
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.