Vitaj na vynovenej webovej stránke Yummy.sk!
Jar je tu! A s ňou aj jarný sortiment so zľavami! Nezmeškaj ich!
T-A-R-T-A-L-E-T-K-Y-! Najširší výber!! Aj pre veľkoobchodných zákazníkov a e-shopy.

Čokoládová dekorácia filigrány 3,5x5cm cca 245ks ( 71204)

Kód: 340926
19,50 € –26 %
11991 cokoladova dekoracia filigrany 3 5x5cm cca 245ks 71204
19,50 € –26 % 14,40 € / ks 12 € bez DPH 0,06 € / 1 ks
Vypredané
Môžeme doručiť do:
29.7.2024
Možnosti doručenia
Položka bola vypredaná…

S čokoládovými dekoráciami si vieš dozdobiť či už tortu, cupcake alebo aj koláč. Pochádzaju priamo z firmy Dobla, ktorá je špičkou na trhu v oblasti čoko dekorácií. Čokoládky sú precízne balené, aby sa minimalizovalo možné poškodenie pri doprave.

Detailné informácie

Podrobný popis

S čokoládovými dekoráciami si vieš dozdobiť či už tortu, cupcake alebo aj koláč. Pochádzaju priamo z firmy Dobla, ktorá je špičkou na trhu v oblasti čoko dekorácií. Čokoládky sú precízne balené, aby sa minimalizovalo možné poškodenie pri doprave.

#zloženie# ČOKOLÁDOVÁ DEKORÁCIA FILIGRÁNY 3,5X5CM  CCA 245KS ( 71204). Horká čokoláda s tmavohnedou farbou a charakteristickou vôňou a chuťou horkej čokolády.. Zloženie: cukor, kakaová hmota (42,6%), kakaové maslo (9,4%), emulgátor: SÓJOVÝ LECITÍN E322, prírodná vanilková aróma. Obsah kakaovej sušiny: min. 50 % Môže obsahovať: MLIEKO. Alergény sú v zložení ZVÝRAZNENÉ. Distribútor: Ekvia s.r.o., Priemyselná 11, 949 01 Nitra, Slovensko. Návod na použitie / dávkovanie: Podlľa potreby / receptúry. . Skladovanie: Teplota: min. 12.0°C, max. 20.0°C. Relatívna vlhkosť vzduchu 70%. Skladujte v tme a mimo intenzívnych pachov.  Identifikácia výrobnej dávky: viď obal. Minimálna trvanlivosť do: viď obal. Výživové údaje na 100 g: Energia 2213 kJ/ 529 kcal; Tuky 32 g, z toho nasýtené mastné kyseliny 20 g; Sacharidy 52 g, z toho cukry 47 g; Vláknina 7,0 g; Bielkoviny 5,5 g; Soľ 0,00 g. #zloženie#

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: