Vitaj na vynovenej webovej stránke Yummy.sk!
Jar je tu! A s ňou aj jarný sortiment so zľavami! Nezmeškaj ich!
T-A-R-T-A-L-E-T-K-Y-! Najširší výber!! Aj pre veľkoobchodných zákazníkov a e-shopy.

Čokoládová dekorácia Bodkované vajíčka 360 ks

Kód: 340442
45,50 € –34 %
1587a33b59f7a2993fd0390879b1f194
45,50 € –34 % 29,90 € / ks 24,92 € bez DPH 0,08 € / 1 ks
Vypredané
Môžeme doručiť do:
25.7.2024
Možnosti doručenia
Položka bola vypredaná…

S čokoládovými dekoráciami si vieš dozdobiť či už tortu, cupcake alebo aj koláč. Veľkosť 18,5 x 29 mm.

Detailné informácie

Podrobný popis

S čokoládovými dekoráciami si vieš dozdobiť či už tortu, cupcake alebo aj koláč.

#zloženie#340442 ČOKOLÁDOVÁ DEKORÁCIA BODKOVANÉ VAJÍČKA 360 KS. Čokoládová dekorácia. Veľkosť 18,5x29mm. Zloženie: Cukor, Kakaové maslo (29,5%), SUŠENÉ MLIEKO PLNOTUČNÉ, ryžový škrob, Prírodná vanilková aróma, emulgátor E322 SÓJOVÝ lecitín, farbivá: E100, E162, Emulgátor: E322 slnečnicový lecitín, farbivá: E163, E172. Kakaová sušina najmenej 29,8 %. Mliečna sušina najmenej 22,8 %. Mliečny tuk 6,3 %. Produkt obsahuje rastlinné tuky -  sú to nosiče, nie je potrebné ich uvádzať na etikete podľa Nar. 1169/2011.  Alergény sú v zložení ZVÝRAZNENÉ. Distribútor: Ekvia s.r.o., Priemyselná 11, 949 01 Nitra, Slovensko. Návod na použitie / dávkovanie: Podľa potreby / receptúry. Vhodná na dekoratívne účely v cukrárskej výrobe. Skladovanie: Teplota: min. 12.0°C, max. 20.0°C. Relatívna vlhkosť vzduchu 70.0%. Skladovať na tmavom mieste a mimo surovín, ktoré môžu výrobok ovplyvniť pachom. Skladovanie po otvorení: Teplota: min. 12.0°C, max. 20.0°C. Skladovať na tmavom mieste a mimo surovín, ktoré môžu výrobok ovplyvniť pachom. Identifikácia výrobnej dávky: viď obal. Minimálna trvanlivosť do: viď obal. Výživové údaje na 100 g: Energia 2416 kJ/577 kcal; Tuky 37 g, z toho nasýtené mastné kyseliny 22 g; Sacharidy 55 g, z toho cukry 55 g; Vláknina <0,5 g; Bielkoviny 6,1 g; Soľ <0,01 g. #zloženie#

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: