';z.t=+new Date;$. type='text/javascript';e.parentNode.insertBefore($,e)})(document,'script');

Snehuliak v tartaletke

         

Suroviny: 

         

Korpus:

         
1200g
1200g

Múka pšeničná

         
800g Maslo (studené)        
800g Cukor práškový        
400g 
       
 1600g  

Maslo (rozpustené)

       
Náplň a krém:          
2000g Čokoláda mliečna        
1000g Smotana 33%        
1500g Hlbokomrazené banány        
Dekorácia:          
725g Beza klasik        
725g Cukor kryštál        
365g Voda        
180g Cukor práškový        
0,001g F hviezdičky curkové        
100ks FC perličky strieborné        
  Stuha plastová 40mm        

 

Postup: Norma na 100ks

1. Korpus:

Zo surovín na korpus (okrem rozpusteného masla) pripravíme cesto. Rozváľame
na hrúbku cca 2-3 mm. Vytvoríme tartletku - vykrojíme kolieska okrúhlym ráfikom. Okraje ráfika vystelieme narezaným pásom cesta, cesto pozatláčame k okraju.

2. Ganáž:

Smotanu zohrejeme na cca 85°C. Nalejeme na čokoládu.
Do hladka vymiešame.

3. Dekorácia snehuliak:

Z vody a kryštal. cukru pripravíme rozvar. Zalejeme ním Bezu klasik
a šľaháme na pevný sneh. Do snehu na koniec primiešame preosiaty práškový cukor. Drezírujeme snehuliakov, ktorých vysušíme cez noc v peci.

4. Zostavenie:

Na korpus rozložíme rozmrazené banány, zalejeme ganážou. Po zatuhnutí dekorujeme vymaľovaným snehuliakom, striebornými perličkami a hviezdičkami.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz

Prihláste sa prosím znovu

Ospravedlňujeme sa, ale Váš CSRF token pravdepodobne vypršal. Aby sme mohli Vašu bezpečnosť udržať na čo najvyššej úrovni, potrebujeme, aby ste sa znovu prihlásili.

Ďakujeme za pochopenie.

Prihlásenie