Nanuky od srdca

DSC_3514

Receptúra na 36ks nanukov.

 

Korpus:

500g zmes Credi Brownie

200g vaječná melanž (celé vajcia)

140g olej

100g voda

Postup: Všetky suroviny spolu miešame na pomalých otáčkach cca. 3 min. Po vymiešaní roztrieme tenký plát pečieme pri 200°C. Po vypečení nakrájame na obdĺžniky, alebo srdiečka /podľa formy/.

 

Krém:

700g krém Millac Gold

140g stužovač jahoda

 voda

Postup: Krém Millac Gold si vyšľaháme na 80% a následne vmiešame stužovač jahoda rozrobený vo vode podľa návodu na obale. 

 

Poleva:

550g Deco melts

50g - 100g Cera (podľa požadovanej hustoty)

Postup: Deco melts roztopíme spolu s cerou a nanuky namáčame. 

 

Vrstvenie: Hotovú plnku dávkujeme do formy, následne vložíme paličku a prikryjeme korpusom a dovrstvíme krém. Dáme zamraziť. Nanuky namáčame v pripravenej poleve. Zdobíme roztopenou bielou čokoládou a posypmi / čoko dekoráciami.

Mám záujem odoberať informácie o produktových novinkách a zľavách formou newslettrow a súhlasím so spracúvaním osobných údajov za týmto účelom
Mám záujem odoberať informácie o produktových novinkách a zľavách formou newslettrow a súhlasím so spracúvaním osobných údajov za týmto účelom