Nanuk - pomaranč

         

Suroviny: 

         

Korpus:

         
460g
160g
         
115g Voda (20°C)        
140g

Olej

       
45g 
       
Ganáž:          
300g Čokoláda tmavá Tobado        
300g Krém Milac Gold nesladený        
11g Voda        
Poleva:          
500g Mirror čokoládový        
           
           
Dekorácia:          
  Dekorácia mriežka tmavá        
 

Dekorácia perly sada mini

       
  Jedlé zlato - list 24 karat.        
  Palička na nanuky 100ks        
  Sil. forma Gel01m Mini Classic        

 

Postup: Norma na 40ks

1. Korpus:

Suroviny zmiešame
a upečieme korpus (rozotrieme na papier cca 1 cm).

2. Ganáž:

Krém Millac Gold nesladený zahrejeme na 85°C. Za stáleho miešania prilievame čokoládu, vymiešame do hladka.

3. Poleva:

Mirror zohrejeme na 45 stuňov, dobre premiešame. Nanuky olievame keď bude mať Mirror teplotu 29-30 stupňov. 

4. Zostavenie a dekorácia:

Korpus rozmrvíme a zamiešame
s čokoládovou ganážou. Masu (podobnú hmote na punčové torty) natlačíme do silikónových foriem
v tvare nanuka. Následne do masy vsunieme paličku na nanuky
a vložíme do mrazničky. Zatuhnuté nanuky vyberáme z formy
a polievame, alebo máčame v ešte teplej poleve. Po zatuhnutí dekorujeme podľa vlastnej fantázie.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz

Prihláste sa prosím znovu

Ospravedlňujeme sa, ale Váš CSRF token pravdepodobne vypršal. Aby sme mohli Vašu bezpečnosť udržať na čo najvyššej úrovni, potrebujeme, aby ste sa znovu prihlásili.

Ďakujeme za pochopenie.

Prihlásenie