Medové rezy v súdku

DSC_4795-6

Recept:

Cesto:

250g hladká múka

30g maslo

70g práškový cukor
 
50g vaječná melanž / 1 vajíčko
 
1/2ČL sódy
 
1,5PL med
 
30ml mlieka
 
Postup: Všetky ingrediencie okrem múky dáme do misky a miešame nad parou - kým sa nám zmes nespojí. Následne
 
zapracujeme postupne múku až kým sa nám cesto nebude lepiť. Spracované cesto rozdelíme na rovnaké časti podľa
 
veľkosti plechu, rozvaľkáme a pečieme pri teplote cca 190°C - 5-8 minút - treba sledovať rúru, aby sme ho nepresušili. 
 
 
Krém 1:
 
 
550ml voda
 
125g maslo
 
 
Postup: Krém Napoleon a vodu zmiešame a následne šľaháme spolu s maslom a margarínom. Hotový krém rozotrieme na
 
medový korpus a dáme zatuhnúť. 
 
 
Plnenie: Do čokoládových súdkov si nadrobíme medové cesto, dáme krém, opäť medové cesto, vrstvu slivkového lekváru, medové cesto a krém. Dozdobíme medovým čokoládovým plástom a vrchnáčikom. 
Mám záujem odoberať informácie o produktových novinkách a zľavách formou newslettrow a súhlasím so spracúvaním osobných údajov za týmto účelom
Mám záujem odoberať informácie o produktových novinkách a zľavách formou newslettrow a súhlasím so spracúvaním osobných údajov za týmto účelom