Krémeš Deluxe

DSC_4156

Recept:

Cesto:

500g hladká múka

60g maslo

140g práškový cukor
 
 
1ČL sódy
 
3PL med
 
55ml mlieka
 
Postup: Všetky ingrediencie okrem múky dáme do misky a miešame nad parou - kým sa nám zmes nespojí. Následne
 
zapracujeme postupne múku až kým sa nám cesto nebude lepiť. Spracované cesto rozdelíme na rovnaké časti podľa
 
veľkosti plechu, rozvaľkáme a pečieme pri teplote cca 190°C - 5-8 minút - treba sledovať rúru, aby sme ho nepresušili. 
 
 
Krém 1:
 
 
1100ml voda
 
250g maslo
 
 
Postup: Krém Napoleon a vodu zmiešame a následne šľaháme spolu s maslom a margarínom. Hotový krém rozotrieme na
 
medový korpus a dáme zatuhnúť. 
 
 
Krém 2:
 
 
 
100ml voda
 
Postup: Šľahačku vyšľaháme na 80% a následne zašľaháme stužovať rozrobený vo vode.  Šľahačkový krém vrstvíme na
 
krém č. 1 - ale až po jeho zatuhnutí a prikryjeme druhým medovým korpusom. Po zatuhnutí krájame na väčšie kocky, ktoré
 
rozrežeme ešte na polovicu, aby nám vznikli trojuholníky. 
 
Dekorujeme šľahačkou a čokoládovými ozdobami. 
 
 
Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz

Prihláste sa prosím znovu

Ospravedlňujeme sa, ale Váš CSRF token pravdepodobne vypršal. Aby sme mohli Vašu bezpečnosť udržať na čo najvyššej úrovni, potrebujeme, aby ste sa znovu prihlásili.

Ďakujeme za pochopenie.

Prihlásenie