Čokoládový sen

         

Recept

         

Korpus:

         
1000g
465g
 
         
130g Voda (20°C)        
335g Olej        
       

Maliny - podľa chuti

 

Postup: Suroviny zmiešame, masu rozotrieme a pečieme v okrúhlych formách/ ráfikoch  výška cca 3cm a priemer 8cm. Po vypečení, vychladnutí vyberieme trochu korpusu zo stredu a dáme tam nasekané maliny alebo malinové coulis. 

 

Plnka:

800g Mousse Horká čokoláda

1000ml mlieko

 

Postup: Poriadne zmiešame s mliekom, prešľaháme 5 minút a necháme odstáť v chladničke minimálne 2 hodiny. Dávkujeme okrúhlou hladkou špičkou pr. 10mm

 

Vrchná časť:

150g mliečna čokoláda

20g lyofilizované maliny (už čoskoro v ponuke!)

Postup: Čokoládu si vytemperujeme podľa návodu na obale. Nanesieme na fóliu. Počkáme kým čokoláda jemne zatuhne a kolieskami (8cm a 4cm) vykrojíme disky. Posypeme ich lyofilizovanými malinami. Uložíme na dezert a dozdobíme jedlými kvetmi a čerstvými malinami.  

 

 

 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz

Prihláste sa prosím znovu

Ospravedlňujeme sa, ale Váš CSRF token pravdepodobne vypršal. Aby sme mohli Vašu bezpečnosť udržať na čo najvyššej úrovni, potrebujeme, aby ste sa znovu prihlásili.

Ďakujeme za pochopenie.

Prihlásenie