Čokoládová ruža

Recept:

 

Korpus:

Hotové makrónkové škrupinky

  

 

Ovocná časť:

200g malinového pyré

30g kryštál cukor

10g glukóza

30g Sanatine masa (1diel Sanatinu a 2diely vody)

Postup: Maliny, cukor a glukózu si dáme do hrnca a na varíme kým sa nám cukor nerozpustí a ingrediencie nespoja. Pridáme Sanatinovú masu a dobre premiešame. Takto hotové pyré necháme vychladnúť pri izbovej teplote.

 

Krém:

200g šľahačka

200g mascarpone

50g práškový cukor

10g vanilková pasta 

Postup: V mise všetko spolu vyšľaháme na stredne hustý krém. 

 

 

Skladanie:

Čokoládový košíček v tvare ruže naplníme do 1/3 malinovým pyré (ovocnou časťou). Následne na neho vrstvíme rozdrvené 3 makrónky. Nakoniec nanesieme krém a uhladíme ho paletkou zarovno s čokoládovým košíkom. Na zachladený krém nanesieme vyšľahanú šľahačku, dozdobíme čokoládovým diamantom, lyofilizovaným ovocím a prikryjeme čoko vrchnákom.

 

 

 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz

Prihláste sa prosím znovu

Ospravedlňujeme sa, ale Váš CSRF token pravdepodobne vypršal. Aby sme mohli Vašu bezpečnosť udržať na čo najvyššej úrovni, potrebujeme, aby ste sa znovu prihlásili.

Ďakujeme za pochopenie.

Prihlásenie