Červený Velvet

Recept:

Cesto:

330g Red Velvet zmes

100g vaječná melanž (vajcia)

65ml olej

130ml voda

 

Rúru predhrej na 175 ° C (teplovzdušná rúra 160 ° C). Suroviny musia mať izbovú teplotu. Zmes, vodu, vajcia a rastlinný 

olej vložíme do misy. Mixujeme 6-8 minút na svetlé cesto. Cesto nalejeme do maslom vymasteného pekáča pečieme v rúre
cca. 20-30 minút na 175 ° C (teplovzdušná rúra 160 ° C). Po upečení necháme korpus vychladnúť a vykrojíme s z neho krúžka
o priemere 10cm.



Krém:
500ml smotany
500g mascarpone
10g vanilková pasta
70g práškový cukor

Postup: Všetko spolu vyšľaháme.

Ovocie:
380g fruželina jahoda
30g voda
15g Sanatine

Postup: Fruželinu rozmixujeme. Prevarenú vodu rozmiešame so Sanatinom, následne zmes prilejeme a premixujeme s frutželinou.
Vylejeme do formy a dáme zamraziť. Po zamrazení si vykrojíme kolieska o priemere 10cm.

Skladanie:
Na korpus si nadrezírujeme krém, položíme zamrznuté ovocné koliesko, opäť nadrezírujeme krém. Vrch zasypeme nadrobeným
Red Velvet korpusom, ktorý nám zvýšil po vykrojení koliesok. Dozdobíme čokoládovými dekoráciami a makrónkami (recept TU)

 
 
 
Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz

Prihláste sa prosím znovu

Ospravedlňujeme sa, ale Váš CSRF token pravdepodobne vypršal. Aby sme mohli Vašu bezpečnosť udržať na čo najvyššej úrovni, potrebujeme, aby ste sa znovu prihlásili.

Ďakujeme za pochopenie.

Prihlásenie