Brownie vianočný sobík

         

Suroviny: 

         

Korpus:

         
1000g
465g
         
130g Voda (20°C)        
335g Olej        
70g 
       
 70g  

Brusnice sušené

       
Dekorácia          
15g Beza klasik        
15g Cukor kryštál        
11g Voda        
4g Cukor práškový        
22 ks Dekorácia srdce červené        
44 ks Praclíky        

 

Postup: Norma na 22ks

norma na plech 60x20cm (2x11 - čiže 22ks sobíkov)

1. Korpus:

Suroviny zmiešame, masu rozotrieme a pečieme
v obdĺžnikovej  forme - výška cca 4cm, rozmer 60x20cm. Po vypečení, vychladnutí obrežeme okraje korpusu a rozrežeme
ho na 22 kusov, 2x11ks.

2. Dekorácia:

Z vody a kryštálového cukru pripravíme rozvar, zalejeme ním Bezu klasik. Šľaháme na pevný sneh. Na konci šľahania primiešame preosiaty práškový cukor. Zo snehu drezírujeme mini pusinky, ktoré miere vysušíme v peci. Čiernou potravinárskou farbou naznačíme na pusinky oči.

3. Zostavenie:

Narezané obdĺžniky dekorujeme praclíkmi, očami
z bielkového snehu a červeným čokoládovým srdiečkom. Dekorácie lepíme pomocou glukózového sirupu.

 
 
Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz

Prihláste sa prosím znovu

Ospravedlňujeme sa, ale Váš CSRF token pravdepodobne vypršal. Aby sme mohli Vašu bezpečnosť udržať na čo najvyššej úrovni, potrebujeme, aby ste sa znovu prihlásili.

Ďakujeme za pochopenie.

Prihlásenie