Aróma pomaranč
Kód: 510515Súvisiaci tovar

Výberová bezlepková múka z lieskových orechov, zomletá najemno. Vhodná predovšetkým pre bezlepkové pečenie sladkých pokrmov, do smoothie, do ovsených kaší a podobne.

Orechy pistácie nemôžu chýbať v žiadnej domácnosti. A teraz nehovoríme iba o pečení. Povedzme si pravdu, koľko krát ich chrúmeš večer pred TV?

Mandľová múka na makrónky. Makrónky budeš mať odteraz krásne práve vďaka našej jemne namletej mandľovej múke. Kvalitná mandľová múka je základnou ingredienciou pre výrobu...

Pekanové orechy nesmú chýbať v žiadnej domácnosti. A teraz nehovoríme iba o pečení. Povedzme si pravdu, koľko krát ich chrúmeš večer pred TV?

Milovníci kokosu pozor! Kokosová múka ťa prekvapí tým, ako je jemná a zároveň prirodzene bezlepková
Podrobný popis
Dodatočné parametre
Kategória: | Arómy |
---|---|
Hmotnosť: | 0.02 kg |

Aróma dodá tvojím korpusom pri pečení výbornú vôňu. Do krému si ju môžeš pridať tiež, oživíš tak jeho chuť.

Aróma dodá tvojím korpusom pri pečení výbornú vôňu. Do krému si ju môžeš pridať tiež, oživíš tak jeho chuť.

Aróma dodá tvojím korpusom pri pečení výbornú vôňu. Do krému si ju môžeš pridať tiež, oživíš tak jeho chuť.

Aróma dodá tvojím korpusom pri pečení výbornú vôňu. Do krému si ju môžeš pridať tiež, oživíš tak jeho chuť.

Aróma dodá tvojím korpusom pri pečení výbornú vôňu. Do krému si ju môžeš pridať tiež, oživíš tak jeho chuť.

Aróma dodá tvojím korpusom pri pečení výbornú vôňu. Do krému si ju môžeš pridať tiež, oživíš tak jeho chuť.

Aróma dodá tvojím korpusom pri pečení výbornú vôňu. Do krému si ju môžeš pridať tiež, oživíš tak jeho chuť.

Aróma dodá tvojím korpusom pri pečení výbornú vôňu. Do krému si ju môžeš pridať tiež, oživíš tak jeho chuť.

Aróma dodá tvojím korpusom pri pečení výbornú vôňu. Do krému si ju môžeš pridať tiež, oživíš tak jeho chuť.

Aróma dodá tvojím korpusom pri pečení výbornú vôňu. Do krému si ju môžeš pridať tiež, oživíš tak jeho chuť.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.