1060CW Polykarbonátová forma na pralinky
Kód: 920413Súvisiaci tovar

Polykarbonátová forma na pralinky. Pralinky môžeš mať už aj doma v rôznych tvaroch. Stačí už iba naliať vytemperovanú čokoládu, naplniť, zaliať čokoládou. Po stuhnutí...

Čokoláda tmavá ARRIBA 1kg s výraznou charakteristickou chuťou čokolády, ktorú jej zabezpečuje vysoký podiel kakaovej sušiny a kakaového masla. Krásne tmavá, hodvábne...

Polykarbonátová forma na pralinky, 8 ks srdiečok. Pralinky môžeš mať už aj doma v rôznych tvaroch. Stačí už iba naliať vytemperovanú čokoládu, naplniť, zaliať čokoládou. Po...

Belgická biela čokoláda Callebaut, receptúra no. W2, ponúka bohatú, krémovú chuť s nádychom karamelu. Ideálna na výrobu ozdôb, praliniek a horúcej čokolády. Vďaka strednej...

Naberačka na roztápanie cukríkov Wilton vytvára dokonalé stekance cez lievik na konci naberačky. Ideálne na zdobenie čokoládových alebo sladkých dobrôt. Lopatka má lievikovitý...

Orechový krém, ktorý vznikol spojením jemného arašidového krému, kvalitnej kakaovej hmoty, kakaových bôbov, škorice a himalájskej soli.

Mix arašidového masla, kokosového karamelu, odtučneného kakaa s kúskami himalájskej soli ťa dostane na prvú lyžičku

Polotuhá hmota z pražených lieskových orieškov vhodná pre cukrársku výrobu.

Farba na čokoládu je skvelý pomocník, či už priamo na farbenie čokolády alebo aj na farbenie kakaového masla. Martellato farby sú najkvalitnejšie prachové farby -...

Trblietky v roprašovači sú veľmi užitočný pomocník, keď chceš dodať tvojím tortám, resp. ozdobám trblietavý nádych. Jednoduchá aplikácia pomocou pumpičky či zaručí to správne...
Podrobný popis
Polykarbonátová forma na pralinky. Pralinky môžeš mať už aj doma v rôznych tvaroch. Stačí už iba naliať vytemperovanú čokoládu, naplniť, zaliať čokoládou. Po stuhnutí vyklopiť. Rozmery: 18 ks 4x3,8 cm s výškou 1,2 cm, forma 27x13,3x2,4 cm
#zloženie#1060CW POLYKARBONÁTOVÁ FORMA NA PRALINKY Polykarbonátová forma pre čokoládový priemysel. (vnútorné rozmery: 40x38x12mm, 14g). Distribútor: Ekvia s.r.o., Priemyselná 11, 949 01 Nitra, Slovensko. Návod na použitie / dávkovanie: Môže sa použiť pri teplotách +/- 30°C (max 80°C), nevhodné do mrazničky, mikrovlnej rúry, rúry, vhodné do chladiaceho tunela a umývačky riadu (max 60°C). . Skladovanie: Suchý sklad - Teplota: max 25 °C - Relatívna vlhkosť vzduchu: 65 % až 70 %. Identifikácia výrobnej dávky: viď obal. Hmotnosť: . Materiál: polykarbonát. #zloženie#

Polykarbonátová forma na pralinky. Pralinky môžeš mať už aj doma v rôznych tvaroch. Stačí už iba naliať vytemperovanú čokoládu, naplniť, zaliať čokoládou. Po stuhnutí vyklopiť....

Polykarbonátová forma na pralinky. Pralinky môžeš mať už aj doma v rôznych tvaroch. Stačí už iba naliať vytemperovanú čokoládu, naplniť, zaliať čokoládou. Po stuhnutí...

Polykarbonátová forma na pralinky. Pralinky môžeš mať už aj doma v rôznych tvaroch. Stačí už iba naliať vytemperovanú čokoládu, naplniť, zaliať čokoládou. Po stuhnutí vyklopiť....

Polykarbonátová forma na pralinky. Pralinky môžeš mať už aj doma v rôznych tvaroch. Stačí už iba naliať vytemperovanú čokoládu, naplniť, zaliať čokoládou. Po stuhnutí...

Polykarbonátová forma na pralinky. Pralinky môžeš mať už aj doma v rôznych tvaroch. Stačí už iba naliať vytemperovanú čokoládu, naplniť, zaliať čokoládou. Po stuhnutí vyklopiť....

Polykarbonátová forma na 2 veľké srdiečka v tvare vankúšika. Srdiečka sú vysoké cca 13 cm. Stačí už iba naliať vytemperovanú čokoládu, naplniť, zaliať čokoládou. Po stuhnutí...

Polykarbonátová forma na pralinky. Pralinky môžeš mať už aj doma v rôznych tvaroch. Stačí už iba naliať vytemperovanú čokoládu, naplniť, zaliať čokoládou. Po stuhnutí...

Často pri pečení používaš vrecká na zdobenie? Či už na medovníky, plnky, krémové kvety... - prinášame ti výbornú pomôcku vo forme špeciálne tvarovanej, hrubej ,,gumičky,,. Plnka...

Polykarbonátová forma na pralinky. Pralinky môžeš mať už aj doma v rôznych tvaroch. Stačí už iba naliať vytemperovanú čokoládu, naplniť, zaliať čokoládou. Po stuhnutí...

Polykarbonátová forma na pralinky. Pralinky môžeš mať už aj doma v rôznych tvaroch. Stačí už iba naliať vytemperovanú čokoládu, naplniť, zaliať čokoládou. Po stuhnutí vyklopiť....
Chocovic
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.